Меню
Меню

 

ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИЗАЦИЯ

ДОМЪТ Е ТАМ, КЪДЕТО СИ ТИ

-

История

110 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ

През 2010 година Hitachi Limited празнува своята стотна година от основаването си. От скромно начало, Hitachi сега е един от водещите световни изследователи и производители на нови технологии.

Научните пробиви на Hitachi, инженерните подвизи, положителното културно развитие и глобалната икономическа експанзия постигнаха мечтата на основателя Намихей Одайра, за по-добро общество за цялото човечество.

ПОГЛЕД В МИНАЛАТО

Hitachi е основана през 1910 г., когато основателят Намихей Одайра е само на 36 години. Следват години на бързо развитие, в които са поставени основите на първото производство.

През 1916 г. насочва усилия в разработката на електрически вентилатори за масово производство и след години производство през 1926 г. Hitachi изнася своя първи електрически вентилатор в САЩ.

Индустриалната революция превръщат Hitachi във водеща произведствена компанията, каквато е и в наши дни.. Иновациите и инженерния напредък са в основата на всичко, което правим в Hitachi. Hitachi поддържа философията на духа, наследена от своя основател - да допринася за обществото чрез разработването на превъзходни, оригинални технологии и продукти - и продължава да се стреми да стане световен лидер в бизнеса, водещ до устойчиво общество и подобряване на качеството на живот на хората по целия свят.

ТЕХНОЛОГИИ ОТ БЪДЕЩЕТО

Начинът по-който живеем и работим, ще се промени. Технологиите ще стават все по умни и ще следват автоматично нашите навици и нужди от деня. Hitachi ви уверява, че нашите технологии и продукти ще отговорят на вашите нужди, както днес така и в бъдеще, за да създадем по-удобен, ефективен и икономичен дом.

Решения за отопление и охлаждане на дома

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки