fbpx

0700 70 008 Консултация по телефон

Hitachi Silent Iconic

Silent-Iconic™ 4-пътна касета с дизайнерски панел

Безшумен, но иконичен. Перфектната комбинация от първокласна технология за контрол на климата и елегантна естетика. Наградена с награда за най-добър дизайн Red Dot, Silent Iconic променя естетиката на Вашия дом, интегрирайки тишината в заобикалящата среда.
Hitachi Silent Iconic White
Hitachi Silent Iconic Black

Проектирана за комфорт и гъвкавост

Въздушните изходи могат да се регулират, за да насочват въздушния поток по начин, който осигурява максимален комфорт, без да духа на обитателите, или да се регулират индивидуално, за да дадат на всеки човек в стаята предпочитаното от него охлаждане.  Silent-Iconic ™ се отличава с ексклузивна функция за комфорт GentleCool, която нежно понижава температурата в стаята, така че можете да се насладите на първокласен дизайн и комфорт в едно.
Hitachi Silent Iconic
Hitachi Silent Iconic

Създадена за лесна поддръжка

Панелът Silent-Iconic ™ използва набор от плъзгащи се ъгли, за да го закрепите на място, което улеснява монтажа и свалянето от закрепените с винт панели. Поддръжката на филтъра е опростена със Silent-Iconic ™, която е достъпна с помощта на Вашия контролер. С докосване на пръст можете да спуснете панела и да получите достъп до филтъра, когато е необходимо.
Hitachi Silent Iconic
Hitachi Silent Iconic
Hitachi Silent Iconic
Hitachi Silent Iconic

Награден дизайн

Дизайна на Silent-Iconic’s™ е награждаван, получавайки две награди през 2020: Първата награда е iF Design Award 2020 (Дисциплина: Продукти), една от най-престижните награди давана от iF International Forum Design GmbH, която се занимава с отличните постижения в дизайна, и получи Good Design Award - Special Award 2020 в категорията „Оборудване и съоръжения за професионална употреба“.
Hitachi Silent Iconic
Hitachi Silent Iconic

Създайте „тихо“ пространство, за да увеличите максимално преживяването

Интериорният дизайн е от основно значение във всички търговски среди и оказва значително влияние върху удоволствието на клиента от тях; ресторанти, магазини и специализирани клиники с елегантни и модерни концепции се нуждаят от решения за контрол на климата, които да са продължение на дизайнерската концепция.

Досега беше обичайно дизайнерски ориентираните сгради да използват вътрешни тела за скрит монтаж, тъй като те са видимо по-малко влияещи на дизайна и по-лесни за интегриране. За архитектите и интериорните дизайнери касетата Silent-Iconic™ предлага чисто нова опция, която е „визуално безшумна“ и която не пречи на външния вид и усещането на интериора.
Количка
Вход в профил

Нямате профил?

0 Сравни
0 Любими
0 items Количка
Меню