Начало / Alpin

Показване на 8 резултата

Категория
  Цена
   Препоръчителен обем (охлаждане)
    Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)
     Енергиен клас охлаждане
      Енергиен клас отопление
       Енергиен клас (отопление)

        Alpin

        Историята на климатиците Alpin започва, като компания, посветена на производството на климатична и отоплителна техника за жилищни и обществени сгради.

        Всеки уред ALPIN е направен с намерението да спести енергия и да постигне комфорт в пространството. Alpin избират устойчиви, висококачествени материали и ги използват, за да създадат модерни, надеждни и екологични системи за климатизация.

        Alpin доставят дълготрайни съвременни уреди, които да служат за постигане на комфортна среда дълги години.

        Продуктите ALPIN отговарят на ErP и ROHS дерективите за проектиране, производство и употреба на климатични системи, както и сертификат KEYMARK, който означава истинска добавена стойност, представляваща тествано и сертифицирано съответствие с хармонизирани европейски стандарти за качество, потвърдено от независима трета страна. KEYMARK също така допълва маркировката CE в случай на онези продукти, за които това е законово изискване, като по този начин служи за повишаване на доверието на потребителите в цяла Европа.

        Благодарение на инвестирането в най-новите технологии, системите ALPIN са сред най-модерните климатични решения за жилищни и обществени нужди.

        Избирайки ALPIN, вие получавате високо-качествен и екологично чист продукт, който отговаря на вашите очаквания на разумна цена.