Меню
Меню

Ние обичаме

дома

Ще ви помогнем да оживите вашите най-смели идеи

Термос е пионерска платформа за търговия с климатична и отоплителна техника в България, която предлага бърз, сигурен и удобен начин на пазаруване с голямо разнообразие на продукти за отопление, климатизация и топла вода. Нашият най-голям приоритет е да създадем най-удобното и лесно пазаруване за нашите клиенти.

В Термос ще намерите над 1 000 продукта от категории климатици, отоплителни системи и отоплителни уреди, бойлери, грижа за въздуха и умен дом. Нашите шоуруми са обзаведени и подредени с идеята да са уютни и удобни за клиентите, като пресъздават реалната обстановка на дома, офиса или търговското пространство. Продуктите са лесно достъпни и изложени така, че посетителите да имат възможност да докоснат и преценят качеството и изработка на уреда, така че по-лесно да направят своя избор още преди покупката.

За най-добрия избор в огромното разнообразие от продукти ще ви помогнат нашите консултанти и инженери. Служителите ни преминават периодично през обучения за да познават добре продуктовата гама и да могат да предложат най-подходящото решение за вашите нужди. Стремим се да останете максимално удовлетворени, както от покупката, така и от процеса на пазаруване.

Магазини Термос са част от Актон електроникс ООД, компания с над 10 години опит в търговията, монтажа и сервиза на климатична и отоплителна техника. Актон електроникс ООД е основана през 2009 година и е избрана за изключителен представител на климатична техника Sharp. Днес компанията е официален вносител и партньор на продукти Daikin, Hitachi, Panasonic, Sharp, Yamato, Tesy, Rehau, Eldom, Salus, Legrand, Isan, Viessman и др.

Нашият екип

Сертификати

За нас качеството означава всичко. Ние сме оторизиран партньор на лидерите в климатичната и отоплителна техника:

⭕ Daikin Home Comfort Expert Premium
⭕ Hitachi Cooling & Heating
⭕ Panasonic
⭕ Rehau
⭕ Legrand
⭕ Sharp
⭕ Yamato

Данни на компанията:
Актон електроникс ООД
гр. София, бул.Цариградско шосе 135Д
ЕИК: 200637458
Телефон: 02 851 08 95
e-mail: [email protected]

Връзка с нас

[email protected]
+359 2 851 08 95

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки