Меню
Меню

Пречиствайте въздуха със същите йони, каквито се срещат в природата

Плазмаклюстерът генерира същите положителни и отрицателни йони, които присъстват в естествено чист въздух. Научно доказано е, че йоните на плазмаклюстера пречистват въздуха чрез свързване и разграждане на примеси като бактерии, вируси, плесени и миризми.

Plasmacluster ви осигурява естествен и безопасен въздух. Тази уникална технология на Sharp използва силата на природата.

Оригиналната технология на Sharp

Sharp са експерти в пречистването на въздуха и са продали над 80 милиона пречистватели за въздух в целия свят. Патентована технология Plasmacluster има широк спектър от приложения и се използва в много индустрии.

Осигурена безопасност

Съоръженията за съвместимост с GLP * са събрали изключително надеждни данни за безопасност на технологията  Sharp’s Plasmacluster

Безопасни йони като в природата

Плазмокластерните йони са изключително безопасни, дори когато се използват при висока плътност. С Sharp Plasmacluster Air Purifier ще имате повече йони в стаята си, отколкото в цяла гора!

1. Премахване
Технологията Plasmacluster премахва над 99% от бактериите и вирусите във вашия дом. Плазмаклъстер йоните могат да премахнат мухъл, вируси, алергени, миризми и статично електричество.

2. Събиране
Мощно изсмукване на въздуха и уникалния въздушен поток бързо и ефективно събират праха и други частици.

3. Улавяне
Високоефективните филтри улавят въздушни частици прах.

Овлажняващите пречистватели Sharp Plasmacluster притежават сертификат на Британската фондация за алергии (BAF Certificate) от няколко поредни години, потвърждавайки тяхната висока ефективност в борбата срещу алергени от животински и растителен произход.

Модели Sharp Plasmacluster

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки