Меню
Меню

ПРЕЧЕСТВАТЕЛИ НА ВЪЗДУХ

По-чист, по-свеж, по-здравословен въздух

Пречиствател на въздух Daikin

Не правете компромиси със здравето и комфорта. Дишайте лесно с въздушния пречиствател на Daikin. Пречиствателите на въздух Daikin подобряват качеството на вашия въздух на закрито с усъвършенстваната си 6-степенна технология за филтриране, която пречиства въздуха във вашия дом чрез елиминиране на бактерии, въздушни частици и миризми.

Освен това е изключително тих с работни нива на звука от само 16dBA, което означава, че можете да спите спокойно и тихо през нощта.

Моделите с функция овлажняване защитават въздуха от изсушаване и по този начин предпазват лигавицата на носа и устата от сухота. Помещенията, в които се поддържа правилна влажност е по-малко вероятно да се развият вируси и опасни за здравето микроогранизими. Технологията Stremer унищожава бактериите, които са по овлажняващия филтър и пречиства водата за овлажняване.

Daikin предлага два модела пречистватели на въздух. Моделът MCK55W Ururu, е комбинирано устройство 2 в 1 -  функции пречистване и овлажняване.

Моделът MC55W използва същата технология за пречистване на въздух, без възможност за овлажняване на въздуха.

Изберете най-добрата технология за чист въдух от Daikin!

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки