Меню
Меню

Сортиране

Производители

Топ оферти

Ценови диапазон

Levoit

Levoit

Levoit е сравнително млада базирана в Калифорния, САЩ компания, създадена през 2017 г., със седалище в окръг Анахайм Ориндж. Понастоящем компанията има голяма гама от продукти за пречистване на въздуха, а също така продава гама от овлажнители, солни лампи и стоки от йога гамата, които включват постелки за йога и комплекти хавлии. Пречиствателите на въздух Levoit са модерни и елегантни по дизайн, което означава, че биха се вписали добре в дом или офис с модерен интериор. Цените на пречиствателите на въздух на компаниите варират са достъпни в зависимост от мощността, енергийната ефективност и разширените функции, включително интеграция на приложения и WiFi, таймери и индикатори за качеството на въздуха. Уникалният 360 -градусов „дизайн на топ решетка“ твърди, че филтрира до 40% повече въздух на час и пречиства с 40% по -бързо от други водещи пречистватели.
Levoit Изображение

Levoit е сравнително млада базирана в Калифорния, САЩ компания, създадена през 2017 г., със седалище в окръг Анахайм Ориндж.

Понастоящем компанията има голяма гама от продукти за пречистване на въздуха, а също така продава гама от овлажнители, солни лампи и стоки от йога гамата, които включват постелки за йога и комплекти хавлии.

Пречиствателите на въздух Levoit са модерни и елегантни по дизайн, което означава, че биха се вписали добре в дом или офис с модерен интериор.

Цените на пречиствателите на въздух на компаниите варират са достъпни в зависимост от мощността, енергийната ефективност и разширените функции, включително интеграция на приложения и WiFi, таймери и индикатори за качеството на въздуха.

Уникалният 360 -градусов „дизайн на топ решетка“ твърди, че филтрира до 40% повече въздух на час и пречиства с 40% по -бързо от други водещи пречистватели.

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки