fbpx

0700 70 008 Консултация по телефон

Право на връщане

ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА

1. За да върнете или замените закупени стоки чрез продажба от разстояние в законния 14 – дневен срок, попълнете формата по-долу.

2. Продуктът, който желаете да върнете или замените трябва да отговаря на общите условия за връщане или замяна на стока.

3. Транспортните разходи за връщането на стока са за сметка на купувача. Може да върнете стоката лично или чрез куриерска услуга. Когато връщате стоката чрез куриер, задължително трябва да се изпрати със застраховка равна на стойността на уреда; в случай, че няма застраховка и настъпят транспортни щети, разходите и отговорността са за сметка на купувача.

4. След като попълните формата, ще получите потвърждение от наша страна за да изпратите стоката или да я предадете лично в сервизната база на Термос, находяща се в гр. София, бул. Цариградско шосе № 135Д. Телефон за контакт  - 0887 770 384

Право на връщане

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА НА СТОКА

1.Да не е използвана;

2.Стоката да бъде в оригинална опаковка и в ненарушен търговски вид;

3. За продукти, които подлежат на монтаж - да не са били монтирани;

4. Да не е увредена/счупена при транспорт: ако се установи увреда на пратката при получаване от куриер се съставя Протокол за увредена пратка в присъствието на куриера. Ако се установи в последствие транспортен дефект продуктът НЕ ПОДЛЕЖИ на връщане/замяна.

5. Да е придружена с оригинал на финансов документ, доказващ че е закупена от Termos.bg (Актон електроникс ООД) /фискален бон и/или фактура, стокова разписка, гаранционна карта и всички прилежащи документи към оригиналната опаковка.

6. Възстановяването на парични суми се извършва по начина, по който е заплатено от купувача, в срок от 14 дни от датата на връщане на стоката.

ВАЖНО: При получаване на стоката в сервизната база на Termos.bg (Актон електроникс ООД), се извършва оглед и оценка на същата. Ако се установи, че тя не отговаря на горепосочените условия за връщане/замяна, на основание чл. 55, ал. 4 от Закона за защита на потребителите, Termos.bg (Актон електроникс ООД) има право да направи обезценка на стоката в размер от 10 % до 100 % при пълна щета от стойността и, за което се съставя протокол. Протоколът се съставя в присъствието на клиента или му се изпраща в писмен вид по ел. поща, посочена във формуляра.

Формуляр за връщане или замяна

Формуляр за връщане или замяна
политика
Количка
Вход в профил

Нямате профил?

0 Сравни
0 Любими
0 items Количка
Меню