Меню
Меню

Новият TZ супер компактен

Перфектният климатик за малки пространства.

Виж моделите

Нов TZ с хладилен агент R32 мощен и ефективен.
Новите вътрешни тела TZ имат нов размер. С 779 мм ширина можете да поставите климатика в горната част на вратата.

1
Нов супер компактен дизайн
Новият компактен дизайн на вътрешните тела е с ширина само 779 мм.

3
PM2,5
Частици (PM2,5) могат да бъдат намерени във въздуха, включително прах, мръсотия, дим и капчици течност. Филтърът може да улавя частици PM2,5, включително опасни замърсители, както и домашен прах и прашец и е в състояние да поддържа качеството на въздуха в помещението.

2
Вградена WLAN и съвместима с Voice Assistant
Устройството е готово за свързване с интернет и за управление от смартфон с приложението Panasonic Comfort Cloud.

4
Стилно дистанционно управление
Насладете се на иновативен дизайн на една ръка разстояние с новия стилен и елегантен Sky Controller с подсветка. По-голям екран и по-лесен за използване.

R32 екологичен хладилен агент

Пълна гама от стандартни инверторни модели

Вграден WLAN Comfort Cloud

Супер тих! Само 20dB(A)

PM2,5 филтър

Aerowings за контрол на посоката на въздушната струя

Стенен контролер (Опция)

5 години гаранция на компресора


Новият TZ е готов да се свърже с интернет за управление чрез смартфон с приложението Panasonic Comfort Cloud. Контрол, монитор, график чрез лесен за използване интерфейс.
Контролирайте работата на климатика с Panasonic Comfort Cloud плюс допълнителни функции, достъпни само чрез облака, отсвякъде. Един потребител може да управлява до 200 единици и също така да настрои различни потребители и права. Също така е възможен мониторинг на енергията, който дава възможност да се научите как да намалите оперативните разходи още повече.

Работи с Alexa и Google Home. В зависимост от държавата.

Изтеглете приложението Panasonic Comfort Cloud и опитайте демонстрация в App Store.
Изтеглете приложението Panasonic Comfort Cloud и опитайте демонстрация в Google play.

Нов гласов контрол. Думите правят нещо повече от действия
Управлявайте без граници и получавайте помощ без ръце, за да получите пълен достъп до функциите на вашите климатици. Максимизирането на вашия комфорт при охлаждане сега е бриз с нашите мрежови климатици с Panasonic Comfort Cloud и Voice Control.

Новият компактен дизайн на вътрешните тела е с ширина само 779 мм. Това позволява повече възможности за монтаж, включително ограниченото пространство над врата. Изключително проектиран както за инсталатора, така и за потребителя, времето за инсталиране на новия TZ е драстично намалено. Вътрешната работа на уреда също е преработена, за да направи поддръжката по-бърза и по-лесна. Електрониката и елементите за окабеляване вече са от едната страна на уреда, за да се улесни поддръжката.


Повече комфорт с Aerowings
Функцията Aerowings на Panasonic включва две независими лопатки, които концентрират въздушния поток, за да ви охладят във възможно най-кратко време. Това също помага за равномерното разпределение на хладния въздух в цялата стая.

Превъзходен контрол на въздушния поток.
Aerowings разполага с две независими лопатки, които ви дават повече контрол над посоката на въздушния поток. Без Aerowings, с директен въздушен поток, посоката никога не се променя, така че лесно можете да се почувствате простудени, тъй като сте подложени на непрекъснато охлаждане.

Комфорт, който продължава и продължава с охлаждането на душа
Когато двойните лопатки Aerowings насочват въздуха към тавана, те създават ефект на естествено охлаждане.

Shower Cooling
Това гарантира равномерно разпределение на хладния въздух в стаята и можете да се чувствате комфортно, без да изпитвате непрекъснато директно охлаждане.

Насладете се на иновативен дизайн на една ръка разстояние с новия стилен и елегантен контролер
С бързия достъп до ключови операции и гладкото плъзгащо се покритие, разкриващо повече опции, управлението на вашите настройки става лесно и интуитивно.
Побира се удобно в ръката ви.

LED екран с подсветка
Регулирайте настройките си дори в тъмна стая благодарение на екрана с подсветка.

Отличителен плъзгащ се капак
Гладкото плъзгащо се покритие не само подобрява изчистените линии на дистанционното, но предпазва бутоните от замърсявания и зацапвания.

Прецизен контрол на температурата
Насладете се на по-прецизно регулиране на температурата и изпитайте по-голям комфорт благодарение на контролера за температура на Sky Controller от 0,5°C.

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки