Меню
Меню

Плащане в брой

Когато изберете плащане в брой или плащане с наложен платеж, сумата се заплаща на куриера при доставката.

В случай на доставка на продукт с монтаж, сумата се заплаща на монтажната група преди извършване на монтажа.

Всички плащания се извършват в български лева.


Покупка на стоки на изплащане 

Покупката на изплащане е чудесен начин, да се сдобиете с желания продукт на мига. Всеки продукт на стойност над 150 лв. може да бъде закупен на изплащане чрез стоков кредит. В Termos.bg предлагаме избор от 2 компании за стоков кредит: Unicredit Consumer Financing и TBI Bank. За да кандидатствате трябва да посетите наш магазин или да попълните формата за онлайн кандидатстване. Процесът е изключително бърз и лесен. Необходимо е кандидата за стоков кредит да предостави лична карта. В случай, че бъдете одобрени, може да получите веднага, продукта, за който кандидатствате.

Когато, кандидатствате за стоков кредит посочвате, коя е кредитираща компания, срокът на кредита и големината на месечната вноска.  След получено одобрение на кредита, се генерира Договор за покупка на изплащане, който се изпраща до посочен от Вас адрес за подпис. Доставяме поръчаният продукт след получване в наш офис на подписани, редовни документи по кредита или онлайн потвърждение от кредитиращата институция.

Плащане с банковов превод

За да извършите плащане по банков път е нужно да се свържете с нас за да издадем проформа фактура, по която да направите банков превод. Може да получите проформа фактура по имейл или на място в нашите офиси. Необходимо е време сумата да постъпи по нашата сметка. В случай, че до 2 дни след извършеното плащане по проформа фактурата не се свържем с Вас, може да проверите дали е постъпило плащането и статуса на поръчката. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка.

Заплащане на сумите по банков път се извършва, както следва:

Банка: УниКредит Булбанк АД
Получател: "АКТОН ЕЛЕКТРОНИКС" ООД
IBAN: BG53UNCR70001516423881
BIC: UNCRBGSF

В поле "Основание за превод" напишете номера на проформа фактурата.


Онлайн плащане с банкова карта

В Termos.bg може да извършите плащане с банкови карти MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron и V PAY. 
- Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн верифициране Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
- Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашия издател за транзакции в Интернет.
- Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Данни, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта:
- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)
- Данни за автентикация: За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации
- Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница, където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки