Меню
Меню

Галерия изпълнени монтажи - отопление

Стоманени радиатори в ретро стил

В този малък, но изключително стилен апартамент в сърцето на София, заменихме изцяло съществуващата инсталация от стари чугунени радиатори. Стилът на интериора наложи запазване на ретро визия на отоплителните тела с акцент върху подобряване на енергийната ефективност. Използвахме стоманени радиатори Isan в ретро стил в комбинация с ТЕЦ и електрическо подово отопление за банята от Devi.  


Уютен семеен дом в идеален център

Задачата в този прекрасен апартамент на ул.Оборище беше да изградим отоплителната и климатична инсталация, максимално комфортно и с минимално движение на въздух. Възползвахме се от съществуващият ТЕЦ, за свързването на италиански радиатори Global VIP с интелигентни термоглави Netatmo с възможност за управление през мобилно устройство. За климатизацията на спалните избрахме тихи вътрешни тела Akebono в комбинация с мултисплит система от Hitachi, а за дневната климатик за скрит монтаж на Daikin отново с възможност за управление през смартфон.

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки