Меню
Меню

Уважаеми клиенти и партньори,

магазин Термос гр.София бул.Цариградско шосе 101 ще работи при повишени санитарни норми.

магазин Термос гр.София ул.Стоян Михайловски 26 (кв.Лозенец), ще бъде затворен по времето на извънредно положение.

Нашият онлайн магазин Termos.bg работи за вас 24 часа, 7 дни в седмицата – вижте нашите оферти тук. Приятно пазаруване!

Можете да посетите с виртуална разходка магазин ТЕРМОС София и да разгледате многобройните ни модели и решения за отопление, климатизация и чист въздух.

 

УСЛУГИ

Взимане на размери

При калкулирането на мощността на климатизатор, газов котел или термопомпа е особено важно да знаем точния обем на отопляваните помещения. Огледът се извършва от наш техник.

Професионален монтаж

Нашите техници притежават сертификат за работа с фреони и са обучени да монтират и сервизират съгласно стандартите за работа с климатична и отоплителна техника.

Проектиране на ОВК инсталция

Подгответе се за среща с нашият консултант преди да посетите магазин Термос. За изготвянето на проект ще е нужен архитектурен план на жилището.

 

Безплатен паркинг

Посетителите ни могат да паркират безплатно превозните си средства на паркинга пред сградата.

Профилактика и поддръжка

При профилактиката техника проверява налягането на системата, наличието на пропуск, връзките на крановете и други части по системата за да удостовери безпроблемното функциониране. 

Консултация с инженер

Може да запазите час за консултация с наш инженер топлотехника, за консултация за вашия бъдещ проект или информация за работата на системата и технически изисквания.

Плащане на вноски

В магазин ТЕРМОС може да закупите желаните продукти или системни решения чрез стоков кредит на изплащане при изгодни условия. Научете повече тук

 

Достъпност 

Подходът към сградата разполага с рампа за изкачване на инвалидни столове. Наш сътрудник е на разположение да асистира в случай на нужда. Обадете се на тел. 02 444 55 22

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки