Меню
Меню

airCloud Home

По-интелигентен въздух отвсякъде. Използвайте Wi-Fi, за да получите пълен контрол над вашия климатик.

Въздух, който е свързан

Поемете контрола над вашия климатик с airCloud Home. Приложението, което ви позволява да управлявате, програмирате и наблюдавате климатика си с едно докосване, дори когато сте далеч от дома.

Smart-Fence: автоматизиран комфорт, докато идвате и си отивате

„Свържете климатика си с местоположението на телефона си, за да отключите предимствата на Smart-Fence.

Пристигане вкъщи: Приветлива атмосфера – Вашият климатик ще се включи автоматично, създавайки комфортен вътрешен климат, когато влезете вътре.

Напускане на дома: Спестяване на енергия без усилие – Когато напуснете дома си, вашият климатик ще спре или ще превключи на по-икономична предварително зададена температура за оптимална енергийна ефективност. "

Лесно управление на вашата консумация на енергия

Калкулаторът на разходите за енергия има множество функции, които ви дават пълен контрол върху разходите за енергия на вашия климатик.

Проследявайте историята на потреблението на енергия. Съсредоточете се върху различни периоди или един конкретен климатик.

Преобразувайте потреблението в оценки на разходите въз основа на вашите сметки за комунални услуги. Можете да добавите ценообразуването на пиковите и извън пиковите цени на енергията към airCloud Home за по-добри оценки.

Въведете месечния си бюджет и получавайте сигнали, когато прогнозното ви потребление достигне предварително зададения лимит.

Гласово управление на вашия климатик!

„Google Assistant(1) и Amazon Echo(2) са съвместими с airCloud Home. Използването на вашия климатик никога не е било толкова лесно.

Amazon Echo поддържани езици: английски, френски, италиански, испански, немски
Google Home поддържани езици: английски, френски, италиански, испански, немски, португалски-BR, холандски, датски, шведски, тайландски, китайски (традиционен), индонезийски "

Отключете силата на FrostWash

„С airCloud Home можете да активирате функцията за самопочистване FrostWash, докато сте далеч, като помагате да поддържате качеството на въздуха в помещенията.

Щракнете тук, за да научите повече за тази изключителна технология на Hitachi. "

 

Интуитивен интерфейс за повишен комфорт

"Други функции, налични с приложението airCloud Home

• Избор на режими на работа, зададена температура, скорост на вентилатора и движение на жалузи
• 24-часов таймер и седмичен таймер
• Налични 21 езика
• пряк път „изключете всички климатици”.
• Опционални ограничения за нови потребители
• Показване на алармен код за поддръжка на климатика

*изборът на наличния режим варира в зависимост от модела на климатика "*available mode selection varies per air conditioner model "

 

Разширени възможности за свързаност

Можете да регистрирате множество устройства в жилища и офиси в airCloud Home и да контролирате неограничен брой климатици Hitachi. Уверете се, че вашите приятели и семейство също имат достъп до климатиците, като добавите до 20 потребители на система.

 

Как работи 

airCloud Home използва вашия WiFi рутер, за да се свърже с облака и да свърже вашия климатик с вашия смарт телефон или таблет. Простият процес на конфигуриране се поддържа с ясни инструкции стъпка по стъпка, но сдвояването на климатика може да се постигне и с помощта на QR кода.

Plug-and-play адаптер за свързване към облака

Интересно от нашият блог

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки