Начини на доставка

Условия на гаранция

Всички продукти предлагани в магазини Термос или на сайта www.termos.bg се доставят с гаранционна карта от производителя или вносителя за България. Условията на гаранция в гаранционните карти отговарят на българското законодателство и е записан срока и начина на предявяване на гаранция. При доставката ще получите фактура доказваща полупката и гаранционна карта - необходимо е да представите дватата документа при предяваване на гаранционна заявка за сервиз.

В случай, че при доставката не получите гаранционна карта, трябва да се свържете с нас до 72 часа на телефон 02 851 08 95 или да изпратите информация на имейл: office@termos.bg

Рекламации

Клиентът може предяви рекламация и да се откаже от поръчаната стока, в следните случаи:

  • при получаване е констатиран транспортен дефект. Задължително е присъствие на куриер и изготвяне на протокол от негова страна. Транспортния разход за връщане на стоката, ще бъде за наша сметка.
  • има съществено забавяне и не е спазен предварително обявения срок за доставка.
  • констатиран е скрит дефект, който се е проявил след получаване на стока. Може да предявите рекламация за отказ до 48 ч от момента на получаване на стоката. Транспортният разход за връщане на стоката ще бъде за наша сметка.

При предявяване на рекламация, потребителят може да претендира за:

  • Възстановяване на заплатената сума.
  • Заменяне на стоката с нова.
  • Отбив от цената.
  • Безплатно извършване на ремонт.
  • В случай, че уредът е монтиран, рекламация за замяна може да бъде предявена за скрити дефекти в рамките на 48 ч. от датата на монтаж, като уреда може да бъде заменен или ремонтиран безплатно, а след изтичане на 48 ч. срок, рекламации се приемат съгласно условията на гаранционната карта.

Ако са установени следи от използването на стоката, върнатата стока няма да бъде приета и ще бъде изпратена обратно на купувача, като транспортните разходи ще бъдат за сметка на купувача.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки