Меню
Меню

 Извършваме оглед в следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Хасково

Огледът на място се заплаща 30 лева, но ние ще приспаднем тази сума от цената при поръчка на климатична техника. При поръчка, ние ще приспаднем 30 лв от вашето плащане.

В КОИ СЛУЧАИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ ОГЛЕД НА ПОМЕЩЕНИЕТО:

Помещение с голям обем

Когато помещението е голямо, над 40 кв.м., препоръчваме да да се извърши оглед. За търговски и офис помещения, заведения и спортни центрове е задължително извършването на оглед. Нуждите от охлаждане и отопление на такъв тип помещения надвишават стандартните топлинни калкулации, затова препоръчваме нашите техници ще преценят на място необходимата мощност и вид на климатизатора, съобразен с вашите изисвания и нуждите на помещението.

Нестандартно помещение

Препоръчваме посещение от наши техници, когато помещението е с нестандартна форма, чупки, трегери, арки, емпорета и други интериорни елементи, които могат да затруднят циркулацията на въздушния поток.

Затруднен достъп

Когато помещението е на последен етаж или липсва прозорец към стената, на която трябва да се монтира външното тяло е необходимо да направим оглед, за да преценим техническата възможност за монтаж и необходимата техника. Ако не сме направили оглед и при лиспа на достъп е възможно отлагането на монтажа за друг ден. Допълнително посещение се таксува 30 лв. с вкл. ДДС


Заявка за услуга

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки