Hitachi

Климатици Hitachi

Японско качество

Комфорт, надеждност, ефективност и технология. Повече от 60 години Hitachi прави вашия дом такъв, какъвто искате, благодарение на най-съвременните системи за охлаждане и отопление.

Kлиматици Hitachi.

Японският производител на климатици и термопомпи Hitachi е сред най-големите производители в света. През последните години, Hitachi се отличава с нов модерен дизай, както и разнообразие от технологии за комфорт и висока ефектиност. Hitachi предлага в България голямо разнообразие от инверторни климатици, термопомпи въздух-вода, мултисплит климатици и професионални системи за централна климатизация тип VRF и чилър. Всеки продукт Hitachi предлага повече мощност и по-висока ефективност от своите конкуренти. Това уникално предимство помага марката да е сред нашите топ предложения за отопление и охлаждане.

Hitachi

МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ

Hitachi създава продукти отлични решения, проектирани по-комфортен живот. Тихи, ефективни и интелигентни.

Hitachi

ВИСОКО КАЧЕСТВО

Продуктите на Hitachi са прочути със своето високо качество. Отпуснете се и се наслаждавайте на предимствата на надеждните решения.

Hitachi

ЕНЕРГЙИНА ЕФЕКТИВНОСТ

Изключителни нива на ефективност, благодарение на новите компресори с Vipor Injection технология.

Hitachi

ОНЛАЙН УПРАВЛЕНИЕ

Управлявайте вашият климатик от всяко място с интелигентни технологии за контрол от мобилно устройство.

Hitachi
Mitsubishi Electric

НАМЕРЕТЕ ГОЛЯМ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ИЗБОР ОТ ПРОДУКТИ В НАШИЯ HITACHI BRAND STORE
Ако обичате качествена техника, тогава трябва да разгледате моделите Hitachi. Hitachi предлага висококачествени продукти на разумни цени. Така че не само постигате икономия на енергия, но също така получавате повече ефективност и по-ниска цена на покупката. Независимо дали търсите климатик Hitachi, термопомпа, мултисплит климатична система или централна климатизация, ви гарантираме че ще намерите нещо в нашият Hitachi магазин!

Hitachi е основана през 1910 г. в Ибараки, Япония, но през 1918 г е премества централата на компанията в Токио. В рамките на 2 години малкият бизнес се превърна в голяма компания със собствена марка. Днес Hitachi се смята за един от най-големите производители в сектора на климатични системи. Нашият Hitachi Brand Store предлага множество възможности да се сдобиете с висококачествени стоки на значително намалени цени!

КАКВО ПРЕДЛАГА HITACHI BRAND STORE?
Hitachi Brand Store заслужава да се види! Дори и да не искате да харчите твърде много пари, ще можете да намерите висококачествена климатична техника в магазина на разумни цени.

Hitachi  предлага богат избор от климатици, които осигуряват надеждна и ефективна работа за отопление и охлаждане. Ако търсите икономичен и ефективен климатик на разумна цена, трябва да разгледате по-отблизо категорията Битови климатици. Освен че са ефективни при ниски температури, предлагат и разнообразие от функции, с което ще осигурите своя комфорт. За наистина сурови температури и климат, Hitachi има точното решение. Климатиците са устойчиви на екстремни климатични условия, което ги прави идеални за целогодишна употреба. С правилната поддръжка ще се радвате на своята климатична система дълги години икономично и ефективно.

ТЕРМОПОМПИ ВЪЗДУХ-ВОДА HITACHI
В нашият магазин ще намерите перфектната термопомпа, подходяща за малък апартамент или за голяма еднофамилна къща.  Hitachi предлагат термопомпи въздух-вода произведени в завода в Испания, при стриктно спазване на висок стандарт за качество, контролирано чрез проверка на качеството с тестова линия на всеки един продукт.

С термопомпите Hitachi може да осигурите каскадно свързване с мощност до 192 kW отоплителна мощност, с което ще осигурите икономично модулно отопление на хотел или административна сграда.

Но чакайте, има още! Независимо дали сте на пазара за климатик, термопомпа или мултисплит, Hitachi има по нещо за всеки дом и за всеки бюджет!

Защо Termos

Нашите монтажни партньори, са подготвени, за сложни монтажи. С нас сте в сигурни ръце.

Магазини

Termos прави избора на климатик или отоплителен уред, лесно и професионално. Ако не сте сигурни за точния уред вземете консултация от наш специалист.

Returns and Exchanges

At Solution we want you to be completely satisfied with your purchase. If you are not satisfied with your order you have two options for return or exchange. You can simply bring your order in its original packaging accompanied by the original.

  • Dedicated secure facilities
  • Customs clearances
  • Online inventory reporting
  • Full order management & back office integration