Меню
Меню
Топ марки климатици на световно ниво

20.09.2021 06:46:22

Топ марки климатици на световно ниво

Изборът на най-подходящия модел климатик при наличие на много и различни марки и модели от тази продуктова гама може да бъде труден и доста объркващ. 

От своя страна, покупката на нов климатик, който да отговаря в най-пълна степен на потребителските ви очаквания, днес не е просто лукс, а необходимост, до която прибягват множество съвременни домакинства и представители на бизнеса.

Макар че мнозина ще си кажат, че марката на климатичното устройство не е от голямо значение, истината е друга. В крайна сметка, инвестицията в нов климатик не е никак малка и освен обявените технически характеристики на устройството, струва си да обърнете внимание на името на производителя. 

Ето защо тук насочваме вниманието ви именно към топ марки климатици на световно ниво. 

Марки климатици с доказано качество и ефективност в световен мащаб 

За да бъдем максимално полезни при избора на климатик за вас, тук подбрахме топ 3 марки климатици, доказали своите преимущества по отношение на качество, цена и енергийна ефективност в световен мащаб. Представяме накратко селекция на топ производители на климатици, доказали се на световния пазар.

Daikin - лидер в климатичните системи

Японските климатици Daikin добиват славата на най-големите в света по отношение на енергийна ефективност и качество от най-високо ниво. Daikin обхваща широката мрежа от производствени мощности - климатици с марка Daikin се произвеждат в страни като Германия, Турция, Чехия и други. 

Множеството заводи по целия свят обуславят търсенето на потребителите за енергийно ефективни и еко устойчиви климатични решения от ново поколение. Компанията непрекъснато инвестира в развитието и разширяването на производствените си мощности. 

Сред отличителните характеристики в тази посока са: 

  • технологично усъвършенстване на предлаганите климатични устройства.
  • адаптирането им спрямо нуждите на съвременния потребител и индустриални търсения.
  • инверторно управление при по-голямата част от предлаганите модели климатици Daikin.
  • филтрация на въздуха на високо качество.
  • средна продължителност на експлоатационния живот на климатици Daikin е 105 120 часа при непрекъсваем режим на работа. 

Инверторните и хиперинвенторните климатици Daikin са изключително икономични устройства. В комбинация с интегрираните в тях иновативни системи за контрол на влажността в  помещенията, Daikin се нареждат сред най-предпочитаната марка, чиито климатици осигуряват търсения комфорт за стотици потребители на световния пазар.

Не на последно място, важно е да споменем значителния принос по отношение опазването на природата, част от стратегията за устойчивост в производството на климатици, които прилага японският производител. 

Daikin бе сред първите компании в индустрията с климатични системи и устройства, която започна да използва в климатиците си технологията за безопасен за атмосферата хладилен агент (фреон) R410.

На базата на редица експертни изследвания за най-добрите марки климатици на пазара, Daikin се нарежда сред първенците с единствен недостък - високият ценови клас, в който се предлага. Но предвид високото ниво на качество на марката, уредите отговарят на цената си и са инвестиция с многократна възвръщаемост. 

Mitsubishi Electric - синоним на надеждност от най-високо ниво

Сред топ марките климатици и климатични системи за нуждите на жилищни, търговски и промишлени сгради се нарежда другият японски лидер - Mitsubishi Electric. 

Компанията стартира дейността си като производител на електрически вентилатори преди 100 години,  а в търсене на ефективно решение за осигуряване на по-голям комфорт за своите потребители по-късно се появяват и климатици Mitsubishi Electric

В процеса на своето развитие компанията произвежда множество устройства за климатизация, които се отличават с професионална изработка и изключителна здравина за осигуряване на надеждност от най-високо ниво. Климатици Mitsubishi Electric са проектирани така, че да понесат високи стойности на натоварване при сравнително непрекъсваем работен процес, независимо от климатичните условия. 

Наред с това, устройствата им са тихи, енергийно ефективни и с минимум отрицателно въздействие върху природата в дългосрочен план. Зад всички тези положителни резултати, които носи марката за своите клиенти, стоят спазването на строга система за производствен контрол на всеки етап, включително множество тестове на готовата продукция в заводите на Mitsubishi Electric.

Компанията произвежда и редица електроуреди, за чиито качества говорят множеството доволни клиенти по целия свят. В сектора с производство на климатици и климатични системи  Mitsubishi Group обединява Mitsubishi Electric и Mitsubishi Heavy Industries.

Panasonic - комфорт във всеки дом и офис

С тенденция към непрекъснато подобрение на техническите си показатели и с непрестанен фокус върху комфорта, като важна част от ежедневието на съвременния човек, климатици Panasonic се нареждат сред нашите топ 3 марки на световно ниво.

За да осигурят максимално достъпни решения за индивидуалния потребител и представителите на бизнеса, Panasonic произвеждат климатици от нисък, среден и висок ценови клас. Особено отличаващи за марката са сплит системите с йонизатори на въздух и катехинови филтри, използвани за почистване на въздуха.

Очевидно японският инженеринг заема високо световно ниво, тъй като и тук сме свидетели на интелигентни инверторни сплит системи, осигуряващи отличен микроклимат във всеки дом, офис и/или индустриално помещение, използващо климатик Panasonic.

Независимо кой модел на марката ще предпочетете, климатиците Panasonic ще ви предложат отлична производителност, основана на съвременна технология и предлагащи интелигентен дизайн. 

Работата с екологично чисти хладилни агенти е сред важните аспекти, които си струва да споменем, представяйки марката. 

Предпоставка за по-чисто еко бъдеще дават двете иновативни технологии, прилагани от Panasonic в производството на климатици - Inverter и Econavi, които осигуряват значителни икономии, намалявайки загубите на енергия. Климатиците разполагат с 5 функции, които осигуряват оптималната работа на климатика, в зависимост от фактори като присъствие на хора в помещението и интензитета на слънчева светлина.

Някои от моделите климатици Panasonic разполагат с усъвършествана система nanoe-G, която пречиства въздуха и осигурява високо ниво на защита от вируси и бактерии с до 99%.

Климатиците: неизменна част от живота на съвременния човек

Работата на климатиците и конкретно технологичните иновации в техните функционалности се превърнаха в неизменна част от живота ни днес. Независимо дали за осигуряването на комфорт през летните месеци - чрез охлаждане, или през зимните месеци за отопление, климатиците се нареждат сред най-важните електроуреди, изобретени от човека. 

Тук ви представихме някои от ключовите предимства на марките климатици, спечелили доверието на милиони потребители по целия свят. Независимо дали ще заложите на бюджетните марки и модели, или ще закупите такива от най-висок ценови клас, всички те се представят перфектно и в двата режима на работа - охлаждане и отопление. 

Благодарение на провеждането на множество изследвания и развитието на съвременните технологии, интегрирането на редица подобрения в посока по-голям комфорт на по-ниска цена и екологична устойчивост, климатиците ще продължават да бъдат сред най-търсените уреди в бита и индустрията днес. 

Цялата селекция от климатици, представени в настоящия материал, са високо оценени от независими експерти и не на послендо място - от крайния потребител. Те отговарят на търсенето ви за енергийно ефективни и достъпни решения за климатизация.

Покупката на климатик следва да бъде съобразена с фактори като климатизирана площ, набор от функционалности и не на последно място - индивидуален бюджет, който бихте отделили за направата на такава инвестиция. В търсенето на изгодни оферти за покупка на климатик много от потребителите изпитват затруднения поради липсата на познания за характеристиките на отделните устройства. 

Tremos.bg е специалзииран в предлагането на климатици и климатични системи от различен клас. Ние можем да направи за вас професионална консултация и безплатен оглед с цел направата на покупка спрямо индивидуалните ви потребителски нужди.

Покупката на климатик е инвестиция в бъдещето, затова на огромния асортимент от модели и марки не бива да гледате като на трудност, а като възможност да направите покупка с отлична възвръщаемост на инвестицията в дългосрочен план. Комфортът и уютът у дома днес не са просто лукс, а необходимост.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Климатици

Блог за климатици | Termos.bg

Топ марки климатици на световно ниво

Топ марки климатици на световно ниво

Изборът на най-подходящия модел климатик при наличие на много и различни марки и модели от тази продуктова гама може да бъде труден и доста объркващ. От с Изборът на най-подходящия модел климатик при наличие на много и различни марки и модели от тази продуктова гама може да бъде труден и доста объркващ. От с 2021-09-20T06:46:31+00:00 Топ марки климатици на световно ниво

<p><b>Изборът на най-подходящия модел климатик</b><span style="font-weight: 400;"> при наличие на много и различни марки и модели от тази продуктова гама може да бъде труден и доста объркващ.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">От своя страна, </span><b>покупката на </b><a href="https://termos.bg/category/klimatici"><b>нов климатик</b></a><b>,</b><span style="font-weight: 400;"> който да отговаря в най-пълна степен на потребителските ви очаквания, днес не е просто лукс, а необходимост, до която прибягват множество съвременни домакинства и представители на бизнеса.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Макар че мнозина ще си кажат, че марката на климатичното устройство не е от голямо значение</span><b>,</b><span style="font-weight: 400;"> истината е друга. В крайна сметка,</span><b> инвестицията в нов климатик не е никак малка</b><span style="font-weight: 400;"> и освен обявените технически характеристики на устройството, струва си да обърнете внимание на името на производителя.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ето защо тук насочваме вниманието ви именно към </span><b>топ марки климатици на световно ниво.&nbsp;</b></p> <h2><b>Марки климатици с доказано качество и ефективност в световен мащаб&nbsp;</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">За да бъдем максимално полезни при избора на климатик за вас, тук </span><b>подбрахме топ 3 марки климатици,</b><span style="font-weight: 400;"> доказали своите преимущества по отношение на качество, цена и енергийна ефективност в световен мащаб. Представяме накратко </span><b>селекция на топ производители на климатици</b><span style="font-weight: 400;">, доказали се на световния пазар.</span></p> <h3><b>Daikin - лидер в климатичните системи</b></h3> <p><b>Японските </b><a href="https://termos.bg/page/daikin-brand"><b>климатици Daikin</b></a><span style="font-weight: 400;"> добиват славата на най-големите в света по отношение на енергийна ефективност и качество от най-високо ниво. Daikin обхваща широката мрежа от производствени мощности - климатици с марка </span><b>Daikin се произвеждат в страни като Германия, Турция, Чехия и други.&nbsp;</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Множеството заводи по целия свят обуславят </span><b>търсенето на потребителите за енергийно ефективни и еко устойчиви климатични решения</b><span style="font-weight: 400;"> от ново поколение. Компанията непрекъснато инвестира в развитието и разширяването на производствените си мощности.&nbsp;</span></p> <p><b>Сред отличителните характеристики в тази посока са:&nbsp;</b></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">технологично усъвършенстване на предлаганите климатични устройства.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">адаптирането им спрямо нуждите на съвременния потребител и индустриални търсения.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">инверторно управление при по-голямата част от предлаганите модели климатици Daikin.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">филтрация на въздуха на високо качество.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">средна продължителност на експлоатационния живот на климатици Daikin е </span><b>105 120 часа </b><span style="font-weight: 400;">при непрекъсваем режим на работа.&nbsp;</span></li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">Инверторните и хиперинвенторните климатици Daikin са </span><b>изключително икономични устройства.</b><span style="font-weight: 400;"> В комбинация с интегрираните в тях иновативни системи за контрол на влажността в&nbsp; помещенията</span><b>, Daikin се нареждат сред най-предпочитаната марка,</b><span style="font-weight: 400;"> чиито климатици осигуряват търсения комфорт за стотици потребители на световния пазар.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Не на последно място, важно е да споменем </span><b>значителния принос по отношение опазването на природата, </b><span style="font-weight: 400;">част от стратегията за устойчивост в производството на климатици, които прилага японският производител.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Daikin бе сред първите компании в индустрията с климатични системи и устройства, която започна да използва в климатиците си </span><b>технологията за безопасен за атмосферата хладилен агент (фреон) R410.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">На базата на редица експертни изследвания за най-добрите марки климатици на пазара, Daikin се нарежда сред първенците с единствен недостък - високият ценови клас, в който се предлага. Но предвид високото ниво на качество на марката, </span><b>уредите отговарят на цената си и са инвестиция с многократна възвръщаемост.&nbsp;</b></p> <h3><b>Mitsubishi Electric - синоним на надеждност от най-високо ниво</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Сред топ марките климатици и климатични системи за нуждите на жилищни, търговски и промишлени сгради се нарежда </span><b>другият японски лидер - Mitsubishi Electric.&nbsp;</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Компанията стартира дейността си като производител на електрически вентилатори преди </span><b>100 години,</b><span style="font-weight: 400;">&nbsp; а в търсене на ефективно решение за осигуряване на по-голям комфорт за своите потребители по-късно се появяват и </span><a href="https://termos.bg/vendor/mitsubishi-electric"><b>климатици Mitsubishi Electric</b></a><b>.&nbsp;</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">В процеса на своето развитие </span><b>компанията произвежда множество устройства за климатизация,</b><span style="font-weight: 400;"> които се отличават </span><span style="font-weight: 400;">с професионална изработка </span><span style="font-weight: 400;">и изключителна здравина за осигуряване на надеждност от най-високо ниво. Климатици Mitsubishi Electric са проектирани така, че да </span><b>понесат високи стойности на натоварване при сравнително непрекъсваем работен процес,</b><span style="font-weight: 400;"> независимо от климатичните условия.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Наред с това, </span><b>устройствата им са тихи, енергийно ефективни</b><span style="font-weight: 400;"> и с минимум отрицателно въздействие върху природата в дългосрочен план. Зад всички тези положителни резултати, които носи марката за своите клиенти, стоят спазването на строга система за производствен контрол на всеки етап, включително множество тестове на готовата продукция в заводите на Mitsubishi Electric.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Компанията произвежда и редица </span><b>електроуреди, за чиито качества говорят множеството доволни клиенти по целия свят.</b><span style="font-weight: 400;"> В сектора с производство на климатици и климатични системи&nbsp; Mitsubishi Group обединява Mitsubishi Electric и </span><a href="https://termos.bg/vendor/mitsubishi-heavy-industries"><b>Mitsubishi Heavy Industries</b></a><b>.</b></p> <h3><b>Panasonic - комфорт във всеки дом и офис</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">С тенденция към непрекъснато подобрение на техническите си показатели и с непрестанен фокус върху комфорта, като важна част от ежедневието на съвременния човек, </span><a href="https://termos.bg/vendor/panasonic"><b>климатици Panasonic</b></a><b> се нареждат сред нашите топ 3 марки на световно ниво.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">За да осигурят максимално достъпни решения за индивидуалния потребител и представителите на бизнеса, </span><b>Panasonic произвеждат климатици от нисък, среден и висок ценови клас.</b><span style="font-weight: 400;"> Особено отличаващи за марката са сплит системите с йонизатори на въздух и катехинови филтри, използвани за </span><b>почистване на въздуха.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Очевидно японският инженеринг заема високо световно ниво, тъй като и тук сме свидетели на </span><b>интелигентни инверторни сплит системи</b><span style="font-weight: 400;">, </span><b>осигуряващи отличен микроклимат</b><span style="font-weight: 400;"> във всеки дом, офис и/или индустриално помещение, използващо климатик Panasonic.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Независимо кой модел на марката ще предпочетете, </span><b>климатиците Panasonic ще ви предложат отлична производителност,</b><span style="font-weight: 400;"> основана на съвременна технология и предлагащи интелигентен дизайн.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Работата с </span><b>екологично чисти хладилни агенти</b><span style="font-weight: 400;"> е сред важните аспекти, които си струва да споменем, представяйки марката.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Предпоставка за по-чисто еко бъдеще дават двете иновативни технологии, прилагани от Panasonic в производството на климатици -</span><b> Inverter и Econavi</b><span style="font-weight: 400;">, които осигуряват значителни икономии, намалявайки загубите на енергия. Климатиците разполагат с </span><b>5 функции,</b><span style="font-weight: 400;"> които осигуряват оптималната работа на климатика, в зависимост от фактори като присъствие на хора в помещението и интензитета на слънчева светлина.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Някои от моделите климатици Panasonic </span><b>разполагат с усъвършествана система nanoe-G, </b><span style="font-weight: 400;">която пречиства въздуха и осигурява високо ниво на защита от вируси и бактерии с до </span><b>99%.</b></p> <h2><b>Климатиците: неизменна част от живота на съвременния човек</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Работата на климатиците и конкретно </span><b>технологичните иновации в техните функционалности</b><span style="font-weight: 400;"> се превърнаха в неизменна част от живота ни днес. Независимо дали за осигуряването на комфорт през летните месеци - чрез охлаждане, или през зимните месеци за отопление, </span><b>климатиците се нареждат сред най-важните електроуреди, изобретени от човека.&nbsp;</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Тук ви представихме някои от</span><b> ключовите предимства на марките климатици,</b><span style="font-weight: 400;"> спечелили доверието на милиони потребители по целия свят. Независимо дали ще заложите на бюджетните марки и модели, или ще закупите такива от най-висок ценови клас, всички те се представят перфектно и в </span><b>двата режима на работа - охлаждане и отопление.&nbsp;</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Благодарение на провеждането на множество изследвания и развитието на съвременните технологии, интегрирането на редица подобрения в посока по-голям комфорт на по-ниска цена и екологична устойчивост, </span><b>климатиците ще продължават да бъдат сред най-търсените уреди в бита и индустрията днес.&nbsp;</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Цялата селекция от климатици, представени в настоящия материал, са високо оценени от независими експерти и не на послендо място - от крайния потребител. Те отговарят на търсенето ви за </span><b>енергийно ефективни и достъпни решения за климатизация.</b></p> <p><b>Покупката на климатик следва да бъде съобразена с фактори</b><span style="font-weight: 400;"> като климатизирана площ, набор от функционалности и не на последно място - индивидуален бюджет, който бихте отделили за направата на такава инвестиция. В търсенето на </span><b>изгодни оферти за покупка на климатик</b><span style="font-weight: 400;"> много от потребителите изпитват затруднения поради липсата на познания за характеристиките на отделните устройства.&nbsp;</span></p> <p><a href="https://termos.bg/page/za-nas"><b>Tremos.bg</b></a><span style="font-weight: 400;"> е специалзииран в </span><b>предлагането на климатици и климатични системи</b><span style="font-weight: 400;"> от различен клас. Ние можем да направи за вас професионална консултация и </span><a href="https://termos.bg/page/bezplaten-ogled"><b>безплатен оглед</b></a> <span style="font-weight: 400;">с цел направата на покупка спрямо индивидуалните ви потребителски нужди.</span></p> <p><b>Покупката на климатик е инвестиция в бъдещето,</b><span style="font-weight: 400;"> затова на огромния асортимент от модели и марки не бива да гледате като на трудност, а като възможност да направите покупка с отлична възвръщаемост на инвестицията в дългосрочен план. </span><b>Комфортът и уютът у дома днес не са просто лукс, а необходимост.</b></p>

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки