Меню
Меню
Хиперинверторни климатици – най-добрият избор за комфорта на дома

21.02.2022 07:40:27

Хиперинверторни климатици – най-добрият избор за комфорта на дома

Източник на изображението: Unsplash.com

Хиперинверторните климатици са най-високият клас климатици, познат на хората досега. Отличават се като най-добрите климатици, които са с най-високо ниво на енергийна ефективност.

Думата “хиперинверторен”, или от английски “hyper inverter”, е търговско наименование, произлизащо от марката Mitsubishi Heavy Industries. Това не е официален термин, който определя конкретен вид климатични системи. 

Въпреки това думата се налага на пазара и става все по-използвана от най-добрите марки климатици и потребители. Тя е синоним на климатик от най-висок клас, предлагащ най-добрия възможен комфорт и качество за дома.

Хиперинверторните климатици - най-доброто от климатичните системи

Без съмнение може да се каже, че хиперинверторните климатици са комбинация на най-доброто, предлагано в света на климатичните системи. 

Качество, икономичност, издръжливост, ефективност, екосъобразност и функционалност - с този тип климатици не е необходимо да правите компромис с нито едно от изброените. Те разполагат с режим на отопление и охлаждане, ниско ниво на шум на вътрешното и външното тяло и ще ви предложат оптимален комфорт.

Създаването на инверторния климатик без съмнение е революционен момент в историята на климатичните системи. Оттогава те се развиват с невероятно бързи темпове, като постоянно се подобрява качеството и ефективността им. Към днешния ден никой вече не произвежда конвенционални климатици.

Безкомпромисно представяне

За съжаление, всяка технология има своите ограничения. Не и хиперинверторните климатици обаче. Те са най-добрият избор за комфорта на вашия дом и при търсенето на такъв климатик няма да се наложи да направите компромис с нито едно негово качество. Те събират всички най-добри технологии на инверторните климатици. 

Сега може да разполагате с перфектния уред, който ще:

 • Работи и в най-ниските температури
 • Достигне желаната температура в стаята изключително бързо
 • Намали месечните ви разходи за ток
 • Пречиства въздуха в дома ви, създавайки една здравословна околна среда
 • Функционира според вашите персонализирани настройки
 • Работи идеално в режим на отопление и охлаждане
 • Бъде безшумен и няма да нарушава спокойствието или съня ви
 • Работи заедно с околната среда и природата, а не против тях
 • Създаде максимален комфорт за вас и вашето семейство.

Отговорност към околната среда

Характерно за хиперинверторните климатици, е че използват малък ресурс на енергия, а произвеждат голям ефект. Затова са наричани високоефективни и икономични. Те са създадени с мисъл и отговорност към природата. 

Благодарение на хладилния агент, използван в тези климатични системи, хиперинверторните климатици са безвредни за околната среда. Най-добрите марки климатици продължават да се стремят към развиване на все по-благоприятни за природата технологии.

Елегантен дизайн

Освен на иновативни технологии, тези климатици разчитат и на изящен, елегантен дизайн, който ще подхожда на всяко помещение.

Разнообразие от възможности

В търсенето си на хиперинверторен климатик, ще попаднете на стотици възможности за избор на различен цвят, форма и креативен дизайн. Ще имате предостатъчен избор и може да бъдете сигурни, че ще намерите климатик, който изцяло да пасва и дори допълва вашия домашен интериор. 

Производители като Daikin, Gree, Mitsubishi Electric и Panasonic обръщат голямо внимание на формата и дизайна на хиперинверторните си климатици. Освен подходящо допълнение към интериора на стаята, те имат и специфично предназначение.

Функционално предназначение

Новите модели дизайни предлагат по-голяма аеродинамика, която позволява свободно разпространение на въздушната струя, осигурявайки пълноценно охлаждане и отопление на помещението.

Елегантните форми са съпроводени от тънък дизайн, по-голяма компактност и по-малко тегло. Тези фактори спомагат не само монтажа на вътрешното тяло, но улесняват и поддръжката на самия уред. Почистването на филтри е по-лесно и удобно, а интериорът на дома ви ще изглежда завършен и елегантен.

Икономичност и ниски разходи за ток

Революционна инверторна технология

Както при инверторните климатици, хиперинверторните също се основават на инверторната технология. 

Тя спомага за трансформирането на честотата на напрежението, като по този начин регулира оборотите и мощността на компресора. Благодарение на нея, новите модели климатици консумират до 35% по-малко електроенергия от конвенционалните.

Висок енергиен клас и мощност

Хиперинверторните климатици са способни да отоплят или охладят дадено помещение за изключително кратък период от време. Техните компресори намаляват и увеличават скоростта си според необходимостта от промяна в градусите. По този начин се спестява енергия, което от своя страна води до значително по-ниски месечни сметки за ток.

Този тип климатици са от най-висок енергиен клас А+, А++, А+++. Това означава, че водят до по-малка консумирана мощност и по-голяма отдавана мощност. С други думи, използват по-малко ток и произвеждат по-голям ефект от други модели климатични системи. 

Те са невероятна възможност за достигане на желаната температура в стаята бързо и ефективно и в режим на отопление и в режим на охлаждане. 

Колко е сигурно, че са икономични?

За да бъде един хиперинверторен климатик икономичен, той трябва да се избере съобразно необходимостта на потребителя и спецификите на помещението. 

Въпреки че тези климатици се отличават с висока мощност (често измервана в BTU), трябва да се вземе предвид, че за по-голямо пространство е необходима по-голяма мощност. Ако използвате климатик с малка мощност в голямо помещение, то тогава той ще работи на високи обороти през цялото време, което обезсмисля инверторната технология и нейните предимства.

От Termos.bg сме създали специална статия, в която може да прочетете кои са нещата, които да вземете предвид при избора на хиперинверторен климатик. В случай че вече разполагате с такъв, е необходимо да се погрижите за правилната му експлоатация и да изберете подходящите настройки.

Гаранция за качество

Дълъг живот

Технологията на хиперинверторните климатици намалява триенето на части от компресора и вибрациите във вътрешното и външното тяло. Това предимство води до дълъг експлоатационен живот на уреда, което от своя страна - възвръщаемост на първоначалната инвестиция.

Ниско ниво на шум

Тези фактори и вградените технологии допринасят за най-ниско ниво на шум на вътрешното и външното тяло на климатика. Ще може да се насладите на непробудни нощи, а през деня - незаменимо спокойствие.

Устойчиви материали

Ще може да се радвате на климатика си дълго време, без да се притеснявате за закупуването на нов. В допълнение, новите модели климатици се отличават с устойчивите си материали и покрития, които ги предпазват от влага, ръжда и мухъл. 

Работа в сурови условия

Хиперинверторните климатици няма да ви предадат дори и в най-суровите условия от -20℃ или -30℃, поради специалната си “дефрост” функция. Тази функция предпазва външното тяло от замръзване в студените месеци и носи топлината, която ви е необходима.

Смарт технология

Управление от разстояние

Управлението на тези климатици е лесно и можете да го правите от всякъде. Благодарение на специално разработени приложения, ще може да управлявате уреда от телефон, таблет или лаптоп, дори когато не сте вкъщи.

Можете да задействате режим на отопление и охлаждане, да настроите мощността и скоростта на климатика преди да се приберете от работа. Така ще се насладите на желаната температура в помещението, веднага когато престъпите прага.

Интелигентен дом

Допълнително вградени смарт технологии усещат присъствието и движението на хора в стаята. Въздушният поток може да се настрои така, че да ги избягва, или така, че да се насочва към хората, създавайки оптимален комфорт и персонализация. Тази функция варира според конкретната технология, която производителят е избрал за климатичните си устройства.

При някои марки може да свържете климатика и с други електроуреди в дома си, създавайки интелигентна домашна атмосфера. Така може да настроите специални функции, които да спират, когато излизате от дома си или да се активират, когато се прибирате.

Функции и персонализация

Хиперинверторните климатици предлагат най-високо ниво на персонализация с множеството си функции и режими. Желаете да спестите енергия? Заложете на “Еко” режим. 

Имате важна среща утре и е необходимо да сте добре отпочинали? Включете тихия нощен режим. Отивате на почивка със семейството? Без проблем може да превключите на режим “Ваканция”, задържайки оптимална температура на минимална цена.

Система за пречистване на въздуха

Освен всичко останало, тези климатици допринасят за една по-приятна и здравословна атмосфера в дома ви. Разполагат със специални системи за пречистване на въздуха. Техните филтри залавят прахови частици, алергени, вируси и бактерии, намаляват вредните частици и подобряват здравето ви.

Каква марка хиперинверторен климатик да изберем?

Марката винаги е съпроводена с мнението на хората и техните впечатления към продуктите ѝ. В Termos.bg предлагаме модели от най-добрите марки климатици на световно ниво.

Какво е общото между тях?

Независимо коя марка ще изберете, може да бъдете сигурни, че един хиперинверторен климатик е с висок енергиен клас А и нагоре. Той ще работи безупречно и в най-трудните условия, като ще ви предостави максимален комфорт на минимална цена.

Както и при избора на друг вид климатик, и при хиперинверторните е необходимо да предвидите какво точно ви трябва като функции и какви са вашите очаквания. Различните марки имат специфики в производството си, които си струва да се отбележат.

Характеристики на някои марки

Daikin, например, се считат за абсолютен лидер в индустрията, което си личи и по цените на техните продукти. Въпреки това, те предлагат и по-бюджетни решения, от които може да се възползвате. Hitachi предлагат най-добро съотношение цена-качество и са предпочитана марка от милиони. 

Mitsubishi Electric имат сериозни изисквания към произведенията си, като са създали строги изпитания, през които климатиците им да преминат. Така гарантират за най-доброто качество.

На какво да обърнете внимание?

Най-добрите марки климатици разчитат на определени технологии, които да интегрират в системите си. 

При избора на модел е важно да обърнете внимание не само на марката, но и на характеристиките му, като например:

 • Мощност
 • SEER
 • SCOP
 • Ниво на шум
 • Консумирана мощност
 • Отдавана мощност
 • Препоръчителен обем за отопление и охлаждане
 • Допълнителни екстри.

Възползвайте се от предложенията на Термос

При нас може да намерите най-доброто, предлагано от Daikin, Bosch, Fujitsu General, Hitachi, Gree, Mitsubishi Electric, LG и Panasonic. Разгледайте предложенията на сайта ни, за да направите най-добрия избор.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Климатици

Блог за климатици | Termos.bg

Хиперинверторни климатици – най-добрият избор за комфорта на дома

Хиперинверторен климатик: комфорт за дома ви - Termos.bg

Хиперинверторните климатици са най-високият клас климатици, познат на хората досега. Те са синоним на най-висок клас, най-голям комфорт и качество за дома. Хиперинверторните климатици са най-високият клас климатици, познат на хората досега. Те са синоним на най-висок клас, най-голям комфорт и качество за дома. 2022-02-21T07:40:42+00:00 Хиперинверторни климатици – най-добрият избор за комфорта на дома

<p class="text-aligncenter"><span style="font-weight: 400;">Източник на изображението: Unsplash.com</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Хиперинверторните климатици са </span><b>най-високият клас климатици,</b><span style="font-weight: 400;"> познат на хората досега. Отличават се като най-добрите климатици, които са с най-високо ниво на енергийна ефективност.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Думата &ldquo;хиперинверторен&rdquo;, или от английски &ldquo;hyper inverter&rdquo;, е</span><b> търговско наименование, произлизащо от марката Mitsubishi Heavy Industries.</b><span style="font-weight: 400;"> Това не е официален термин, който определя конкретен вид климатични системи.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Въпреки това думата се налага на пазара и става все по-използвана от най-добрите марки климатици и потребители. Тя е синоним на </span><b>климатик от най-висок клас, предлагащ най-добрия възможен комфорт и качество за дома.</b></p> <h2><b>Хиперинверторните климатици - най-доброто от климатичните системи</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Без съмнение може да се каже, че </span><b>хиперинверторните климатици са комбинация на най-доброто, </b><span style="font-weight: 400;">предлагано в света на климатичните системи.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Качество, икономичност, издръжливост, ефективност, екосъобразност и функционалност - с този тип климатици не е необходимо да правите компромис с нито едно от изброените. Те </span><b>разполагат с режим на отопление и охлаждане</b><span style="font-weight: 400;">, ниско ниво на шум на вътрешното и външното тяло и ще ви предложат оптимален комфорт.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Създаването на инверторния климатик без съмнение е</span><b> революционен момент в историята на климатичните системи.</b><span style="font-weight: 400;"> Оттогава те се развиват с невероятно бързи темпове, като постоянно се подобрява качеството и ефективността им. Към днешния ден </span><b>никой вече не произвежда конвенционални климатици.</b></p> <h3><b>Безкомпромисно представяне</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">За съжаление, всяка технология има своите ограничения. Не и хиперинверторните климатици обаче. Те са</span><b> най-добрият избор за комфорта на вашия дом</b><span style="font-weight: 400;"> и при търсенето на такъв климатик няма да се наложи да направите компромис с нито едно негово качество. Те събират всички </span><b>най-добри технологии на инверторните климатици.&nbsp;</b></p> <p><b>Сега може да разполагате с перфектния уред, който ще:</b></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Работи и в най-ниските температури</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Достигне желаната температура в стаята изключително бързо</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Намали месечните ви разходи за ток</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Пречиства въздуха в дома ви, създавайки една здравословна околна среда</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Функционира според вашите персонализирани настройки</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Работи идеално в режим на отопление и охлаждане</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Бъде безшумен и няма да нарушава спокойствието или съня ви</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Работи заедно с околната среда и природата, а не против тях</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Създаде максимален комфорт за вас и вашето семейство.</span></li> </ul> <h3><b>Отговорност към околната среда</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Характерно за хиперинверторните климатици, е че</span><b> използват малък ресурс на енергия, а произвеждат голям ефект. </b><span style="font-weight: 400;">Затова са наричани високоефективни и икономични. Те са създадени с мисъл и отговорност към природата.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Благодарение на хладилния агент, използван в тези климатични системи, </span><b>хиперинверторните климатици са безвредни за околната среда</b><span style="font-weight: 400;">. Най-добрите марки климатици продължават да се стремят към развиване на все по-благоприятни за природата технологии.</span></p> <h2><b>Елегантен дизайн</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Освен на иновативни технологии, тези климатици разчитат и на </span><b>изящен, елегантен дизайн, който ще подхожда на всяко помещение.</b></p> <h3><b>Разнообразие от възможности</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">В търсенето си на хиперинверторен климатик, ще попаднете на стотици възможности за избор на различен цвят, форма и креативен дизайн. Ще имате предостатъчен избор и може да бъдете сигурни, че ще намерите</span><b> климатик, който изцяло да пасва и дори допълва вашия домашен интериор.&nbsp;</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Производители като</span><b> Daikin, Gree, Mitsubishi Electric и Panasonic</b><span style="font-weight: 400;"> обръщат голямо внимание на формата и дизайна на хиперинверторните си климатици. Освен подходящо допълнение към интериора на стаята, те имат и специфично предназначение.</span></p> <h3><b>Функционално предназначение</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Новите модели дизайни предлагат</span><b> по-голяма аеродинамика, която позволява свободно разпространение на въздушната струя, </b><span style="font-weight: 400;">осигурявайки пълноценно охлаждане и отопление на помещението.</span></p> <p><b>Елегантните форми</b><span style="font-weight: 400;"> са съпроводени от тънък дизайн, по-голяма компактност и по-малко тегло. Тези фактори спомагат не само монтажа на вътрешното тяло, но улесняват и поддръжката на самия уред. </span><b>Почистването на филтри е по-лесно и удобно,</b><span style="font-weight: 400;"> а интериорът на дома ви ще изглежда завършен и елегантен.</span></p> <h2><b>Икономичност и ниски разходи за ток</b></h2> <h3><b>Революционна инверторна технология</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Както при инверторните климатици, </span><b>хиперинверторните също се основават на инверторната технология.&nbsp;</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Тя спомага за трансформирането на честотата на напрежението, като по този начин </span><b>регулира оборотите и мощността на компресора.</b><span style="font-weight: 400;"> Благодарение на нея, новите модели климатици консумират до 35% по-малко електроенергия от конвенционалните.</span></p> <h3><b>Висок енергиен клас и мощност</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Хиперинверторните климатици са </span><b>способни да отоплят или охладят дадено помещение за изключително кратък период от време</b><span style="font-weight: 400;">. Техните компресори намаляват и увеличават скоростта си според необходимостта от промяна в градусите. По този начин се спестява енергия, което от своя страна води до значително </span><b>по-ниски месечни сметки за ток.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Този тип климатици са от </span><b>най-висок енергиен клас А+, А++, А+++</b><span style="font-weight: 400;">. Това означава, че водят до по-малка консумирана мощност и по-голяма отдавана мощност. С други думи, </span><b>използват по-малко ток и произвеждат по-голям ефект</b><span style="font-weight: 400;"> от други модели климатични системи.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Те са невероятна възможност за достигане на желаната температура в стаята бързо и ефективно и в режим на отопление и в режим на охлаждане.&nbsp;</span></p> <h3><b>Колко е сигурно, че са икономични?</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">За да бъде един хиперинверторен климатик икономичен, той трябва да се </span><b>избере съобразно необходимостта на потребителя и спецификите на помещението.&nbsp;</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Въпреки че тези климатици се отличават с висока мощност (често измервана в BTU), трябва да се вземе предвид, че</span><b> за</b> <b>по-голямо пространство е необходима по-голяма мощност.</b><span style="font-weight: 400;"> Ако използвате климатик с малка мощност в голямо помещение, то тогава той ще работи на високи обороти през цялото време, което обезсмисля инверторната технология и нейните предимства.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">От</span><b> Termos.bg</b><span style="font-weight: 400;"> сме създали специална статия, в която може да прочетете кои са нещата, които да вземете предвид при</span><b> избора на хиперинверторен климатик</b><span style="font-weight: 400;">. В случай че вече разполагате с такъв, е необходимо да се погрижите за правилната му експлоатация и да изберете подходящите настройки.</span></p> <h2><b>Гаранция за качество</b></h2> <h3><b>Дълъг живот</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Технологията на хиперинверторните климатици</span><b> намалява триенето на части от компресора и вибрациите във вътрешното и външното тяло</b><span style="font-weight: 400;">. Това предимство води до дълъг експлоатационен живот на уреда, което от своя страна - възвръщаемост на първоначалната инвестиция.</span></p> <h3><b>Ниско ниво на шум</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Тези фактори и вградените технологии </span><b>допринасят за най-ниско ниво на шум на вътрешното и външното тяло на климатика</b><span style="font-weight: 400;">. Ще може да се насладите на непробудни нощи, а през деня - незаменимо спокойствие.</span></p> <h3><b>Устойчиви материали</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Ще може да се радвате на климатика си дълго време, без да се притеснявате за закупуването на нов. В допълнение, </span><b>новите модели климатици се отличават с устойчивите си материали и покрития</b><span style="font-weight: 400;">, които ги предпазват от влага, ръжда и мухъл.&nbsp;</span></p> <h3><b>Работа в сурови условия</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Хиперинверторните климатици няма да ви предадат дори и в </span><b>най-суровите условия от -20℃ или -30℃, поради специалната си &ldquo;дефрост&rdquo; функция.</b><span style="font-weight: 400;"> Тази функция предпазва външното тяло от замръзване в студените месеци и носи топлината, която ви е необходима.</span></p> <h2><b>Смарт технология</b></h2> <h3><b>Управление от разстояние</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Управлението на тези климатици е лесно и можете да го правите от всякъде. Благодарение на специално разработени приложения, ще </span><b>може да управлявате уреда от телефон, таблет или лаптоп, дори когато не сте вкъщи.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Можете да задействате режим на отопление и охлаждане, да настроите мощността и скоростта на климатика преди да се приберете от работа. Така ще се </span><b>насладите на желаната температура в помещението, веднага когато престъпите прага.</b></p> <h3><b>Интелигентен дом</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Допълнително вградени </span><b>смарт технологии</b><span style="font-weight: 400;"> усещат присъствието и движението на хора в стаята. Въздушният поток може да се настрои така, че да ги избягва, или така, че да се насочва към хората, </span><b>създавайки оптимален комфорт и персонализация. </b><span style="font-weight: 400;">Тази функция варира според конкретната технология, която производителят е избрал за климатичните си устройства.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">При някои марки може да </span><b>свържете климатика и с други електроуреди в дома си,</b><span style="font-weight: 400;"> създавайки интелигентна домашна атмосфера. Така може да настроите специални функции, които да спират, когато излизате от дома си или да се активират, когато се прибирате.</span></p> <h3><b>Функции и персонализация</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Хиперинверторните климатици </span><b>предлагат най-високо ниво на персонализация</b><span style="font-weight: 400;"> с множеството си функции и режими. </span><i><span style="font-weight: 400;">Желаете да спестите енергия? </span></i><span style="font-weight: 400;">Заложете на &ldquo;Еко&rdquo; режим.&nbsp;</span></p> <p><i><span style="font-weight: 400;">Имате важна среща утре и е необходимо да сте добре отпочинали? Включете тихия нощен режим. Отивате на почивка със семейството?</span></i><span style="font-weight: 400;"> Без проблем може да </span><b>превключите на режим &ldquo;Ваканция&rdquo;,</b><span style="font-weight: 400;"> задържайки оптимална температура на минимална цена.</span></p> <h3><b>Система за пречистване на въздуха</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Освен всичко останало, тези климатици допринасят за една по-приятна и здравословна атмосфера в дома ви. </span><b>Разполагат със специални системи за пречистване на въздуха. </b><span style="font-weight: 400;">Техните филтри залавят прахови частици, алергени, вируси и бактерии, намаляват вредните частици и подобряват здравето ви.</span></p> <h2><b>Каква марка хиперинверторен климатик да изберем?</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Марката винаги е съпроводена с мнението на хората и техните впечатления към продуктите ѝ. В Termos.bg предлагаме </span><b>модели от най-добрите марки климатици на световно ниво.</b></p> <h3><b>Какво е общото между тях?</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Независимо коя марка ще изберете, може да бъдете сигурни, че </span><b>един хиперинверторен климатик е с висок енергиен клас А и нагоре.</b><span style="font-weight: 400;"> Той ще работи безупречно и в най-трудните условия, като ще ви предостави максимален комфорт на минимална цена.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Както и при избора на друг вид климатик, и </span><b>при хиперинверторните е необходимо да предвидите какво точно ви трябва като функции</b><span style="font-weight: 400;"> и какви са вашите очаквания. Различните марки имат специфики в производството си, които си струва да се отбележат.</span></p> <h3><b>Характеристики на някои марки</b></h3> <p><b>Daikin</b><span style="font-weight: 400;">, например, се считат за абсолютен лидер в индустрията, което си личи и по цените на техните продукти. Въпреки това, те </span><b>предлагат и по-бюджетни решения</b><span style="font-weight: 400;">, от които може да се възползвате. </span><b>Hitachi </b><span style="font-weight: 400;">предлагат най-добро съотношение цена-качество и са предпочитана марка от милиони.&nbsp;</span></p> <p><b>Mitsubishi Electric</b><span style="font-weight: 400;"> имат сериозни изисквания към произведенията си, като са създали строги изпитания, през които климатиците им да преминат. Така </span><b>гарантират за най-доброто качество.</b></p> <h3><b>На какво да обърнете внимание?</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Най-добрите марки климатици разчитат на определени технологии, които да интегрират в системите си.&nbsp;</span></p> <p><b>При избора на модел е важно да обърнете внимание не само на марката, но и на характеристиките му, като например:</b></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Мощност</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">SEER</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">SCOP</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Ниво на шум</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Консумирана мощност</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Отдавана мощност</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Препоръчителен обем за отопление и охлаждане</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Допълнителни екстри.</span></li> </ul> <h3><b>Възползвайте се от предложенията на Термос</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">При нас може да намерите най-доброто, предлагано от </span><i><span style="font-weight: 400;">Daikin, Bosch, Fujitsu General, Hitachi, Gree, Mitsubishi Electric, LG и Panasonic</span></i><span style="font-weight: 400;">.</span><b> Разгледайте предложенията на сайта ни, за да направите най-добрия избор.</b></p>

Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки