Меню
Меню
Daikin и Alcantara. Несравнима комбинация от лукс и функционалност

12.08.2020 14:13:48

Daikin и Alcantara. Несравнима комбинация от лукс и функционалност

Нещо нестандартно, ефективно и луксозно - това са моделите Alcantara for Daikin. В Термос винаги се стараем да търсим нестандартното, да отговаряме на най-странните запитвания и да прилагаме най-новите технологии и похвати в ОВК индустрията.

С увеличаване на изисванията на клиентите към интериорния дизайн, се покачва и очакването за форма на уредите. Водени от женаието ни да намерим пресечна точка между технологиите и дизайна, срещаме два дизайнерски бранда - Daikin водещо име в климатизацията и Alcantara, марка, известна в цял свят със своята едноименна иновативна материя.

И двете марки имат една и съща цел: изискана естетика, съчетана с изключителна функционалност.

Представяме Ви климатиците от дизайнерската серия Daikin Emura. Те могат да бъдат персонализирани чрез добавяне на панели в Aлкантара, налични в избор от 30 различни цвята.

По този начин стандартният бял климатик се превръща в уникален интериорен елемент. Истинска нотка на стил, която ще допълни всеки декор и ще изпъкне на всяка стена.

 

Как се прави?

Серията Emura е сред най-технологичните модели на Daikin, а поради извития си дизайн може да бъде покрит с панел в Алкантара. Панелите са ръчно тапицирани, като избора на цвят може да бъде направен на място в нашия шоурум в София, бул.Цариградско шосе 101.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Климатици

Блог за климатици | Termos.bg

Daikin и Alcantara. Несравнима комбинация от лукс и функционалност

Daikin и Alcantara. Несравнима комбинация от лукс и функционалност

Нещо нестандартно, ефективно и луксозно - това са моделите Alcantara for Daikin. В Термос винаги се стараем да търсим нестандартното, да отговаряме на най- Нещо нестандартно, ефективно и луксозно - това са моделите Alcantara for Daikin. В Термос винаги се стараем да търсим нестандартното, да отговаряме на най- 2020-11-28T10:32:17+00:00 Daikin и Alcantara. Несравнима комбинация от лукс и функционалност

<p>Нещо нестандартно, ефективно и луксозно - това са моделите Alcantara <em>for</em> <a href="https://termos.bg/category/klimatici">Daikin</a>. В Термос винаги се стараем да търсим нестандартното, да отговаряме на най-странните запитвания и да прилагаме най-новите технологии и похвати в ОВК индустрията.</p> <p class="text-alignleft"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12317/files/image/img_4432-min.jpg" class="alignright" width="405" height="304" />С увеличаване на изисванията на клиентите към интериорния дизайн, се покачва и очакването за форма на уредите. Водени от женаието ни да намерим пресечна точка между технологиите и дизайна, срещаме два дизайнерски бранда - <a href="https://termos.bg/preview/page/11/578">Daikin</a> водещо име в климатизацията и Alcantara, марка, известна в цял свят със своята едноименна иновативна материя.</p> <p class="text-alignleft">И двете марки имат една и съща цел: изискана естетика, съчетана с изключителна функционалност.</p> <p class="text-alignleft">Представяме Ви климатиците от дизайнерската серия <a href="https://termos.bg/products?search=emura">Daikin Emura</a>. Те могат да бъдат персонализирани чрез добавяне на панели в Aлкантара, налични в избор от 30 различни цвята.</p> <p class="text-alignleft">По този начин стандартният бял климатик се превръща в уникален интериорен елемент. Истинска нотка на стил, която ще допълни всеки декор и ще изпъкне на всяка стена.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12317/files/image/img_4434-min.jpg" class="alignleft" width="196" height="261" />Как се прави? </strong></p> <p class="text-alignleft">Серията Emura е сред най-технологичните модели на Daikin, а поради извития си дизайн може да бъде покрит с панел в Алкантара. Панелите са ръчно тапицирани, като избора на цвят може да бъде направен на място в нашия шоурум в <a href="https://termos.bg/contacts">София, бул.Цариградско шосе 101.</a></p> <p class="text-alignleft"></p> <p class="text-alignleft"></p> <p class="text-alignleft"></p> <p class="text-alignleft"></p> <p class="text-alignleft"></p> <p>&nbsp;</p>

, , , ,
Сравнение на продукти

Онлайн магазинът използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки